Ajtó megerősítés hevederzárral

Ajtóra hevederzár

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

ajtómegerősítése hevederzárral

Ajtó megerősítés hevederzárral

Sokan azt gondolják, hogy egy zárbetét cserével megelőzhető a lakásba való betörés. Sajnos ez tévhit, ez nem így van. A hevederzárral való ajtó megerősítés a leggyorsabb, leghatékonyabb és viszonylag legolcsóbb eljárás, megoldás. Mindig érdemes egy kicsit átgondolni azt, hogy egy élet munkája van az ajtó mögött és annál rosszabbat el sem lehet képzelni, mikor az ember hazaér és tárva nyitva találja az ajtót, mert amíg ő dolgozott, addig a lakást feltörték és kirabolták.

Az ügyfelek sokszor megkérdezik, hogy melyik az a hevederzár, ami viszonylag olcsó, de megfelelő biztonságot nyújt. Mi általában egy osztrák hevederzárat szoktunk javasolni. Ez már bevált a számunkra, az elmúlt években több százat szereltünk, telepítettünk. Eddig még egyetlen helyre sem mentek be, vagy legalábbis nem tudunk olyat, ahol ezen keresztül bejutottak volna.

A hevederzárnak az a lényege, akár vízszintes, függőleges vagy keresztirányú a változata, hogy az ajtót a befeszítés ellen megvédje. Tehát, hogy bármilyen feszítő, vagy rongáló szerszámmal ne tudják azt kinyitni, illetve, hogy ennek a feszítésnek ellenálljon. Cégünk Budapest és Pest megye területén vállal ajtó megerősítést hevederzár felszereléssel. Ha megoldható, az ügyféktől mindig kérünk egy képet, hogy lássuk, mire számíthatunk, hogy fel tudjunk készülni arra, hogy milyen helyszíni megoldással tudjuk elvégezni a telepítést.

Ajtómegerősítése hevederzárral

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

Ajtómegerősítés hevederzárral, ajtóra hevederzár - segítünk megoldani a betörésvédelmi igényeit.

betörés ellen

Minden nap
0-24 elérhetőek
vagyunk.
Budapesten és
Pest megyében.