Biztonsági ajtó zárcsere:

biztonsági ajtó zárcsere

Biztonsági ajtó zárcsere: Mire kell figyelnünk.

Biztonsági ajtó zárcsere: Egy lakásfelújítás során számos váratlan költséggel találkozhatunk, pedig amúgy sem egy olcsó mulatság. Mivel a végére hagyjuk a nyílászáró cseréket, így sokszor már nem marad elég keretünk, hogy a drágább típusokat válasszuk és kénytelenek vagyunk beérni azzal, ami még ki tudunk fizetni. A biztonsági bejárati ajtóknál azonban egy zárcserével már segíteni tudunk az otthonunk biztonsági védelmének emelésében.

Biztonsági ajtó zárcsere: De milyen zárat válasszak?

Természetesen minél több ponton záródik egy ajtó, annál biztonságosabb, így a többpontos zár a kézenfekvő és legjobb megoldás. Ezen típusú biztonsági ajtó záraknak van alap mérete, melyektől nem érdemes eltérni.
A kilincstengely vagy a zárbetét közepének az előlaptól való távolsága az első. Az előlap vastagságát is mérjük bele, mert fontos! Ezzel azt érjük el, hogy az új zár kilincsének és zárbetétjének a helye ugyanott helyezkedik el mélység szempontjából.
A kilincstengely közepétől a zárbetét kör alakú részének közepéig tartó távolság mérete azt biztosítja, hogy zárbetétnek és a kilincsnek előre kialakított furatok ugyanolyan távol legyenek egymástól, akár csak a záron.
Az előlap szélessége is fontos méret, mivel csak ugyanolyan széles zárat szerelhetünk bele.

Biztonsági ajtó zárcsere: Hogyan válasszam ki?

Logikai sorrendben először a gyártó márkajelzését kell leírni a régi zárról, mely szinte mindig bele van ütve az előlapba.
Másodszor jönnek az előbb írt méretek feljegyzése.
Ez után jöhet az új zárbetét keresése, melyben egy szakember kellő segítséget tud nyújtani, főleg, hogy elláttuk a kellő információkkal és adatokkal, továbbá a biztonsági ajtó zárcserében is segítségünkre tud lenni.

Biztonsági ajtó Zárcsere

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

Lakatos, non-stop lakatos, zárszerviz

Biztonsági ajtó zárcsere

Milyen akadályok merülhetnek fel biztonsági ajtó zárcsere közben?

Ha ezen lépéseken végigmentünk igazándiból nem futhatunk bele olyan hibákba, hogy például nem passzol a zárbetét, de mindenképpen érdemes felkészülni, hogy még a leggondosabb választás esetén is előfordulhat, hogy az ellendarabokat át kell helyezni. Ezeket egyszerű, önmetsző csavarok tartják, így egy alap szintű műszaki ismeretekkel rendelkező vállalkozó kedvű egyén véghez tudja vinni.

Ha az egész biztonsági ajtó zárcserét egy szakemberre bízzuk természetesen könnyebb dolgunk van, hiszen segít a zárszerkezet kiválasztásában és a beépítést is elvégzi helyettük. Ez azért is lehet előnyösebb, mivel a szakszerű beépítésen múlik, mennyire lesz betörésálló a biztonsági ajtó zárunk.

Kérdései Merültek még fel Biztonsági ajtó zárcsere ügyében?

Biztonsági ajtó Zárszere, zárszerelés

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

Zárszerelés

Minden nap
0-24 elérhetőek
vagyunk.
Budapesten és
Pest megyében.