Zárcsere azonnal
Zárcsere esetén kiszállási díjat nem számolunk fel!

Mikor szükséges a zárcsere?

  • Használt vagy új lakás vásárlása esetén , a zár illetve a zárbetét meghibásodása miatt, vagy ha ellopják a kulcsát, netalán elvesztette.
  • Ha lakást cserél vagy vásárol, javasolt a zárakat lecserélni.
  • Bizonytalan származású zárat ne szereltessen fel!
  • Saját érdekében csak original, biztonsági kártyával ellátott zárakat illetve zárbetéteket cseréltessen. Így biztos, hogy csak önnek lesz kulcsa otthonához.

Zárcsere a hét minden napján állunk rendelkezésére Budapesten és vonzáskörzetében.

+36 30 827 33 60 vagy +36 70 237 74 71 éjjel-nappal!

Zárcsere szükséges:

Különösen a régi, mart fogazású kulcsokkal működő záraknál, gyakori hogy a kulcs tolla átfordítás közben megakad, beszorul a retesz lamellái közé, és eltörik. Mivel a mart tollú kulcsos zárak elavultak, a zárcsere alkalmával olyan hengerzárat kell beszerezni, amelybe már jó minőségű, fúrás, törés és letapogatás ellen is védett hengerzárbetétet lehet szerelni.

Ilyenkor azonnal felmerül a kérdés, hogy Zárcsere esetén milyen hengerzárbetétet válasszunk. Ezt részben a régi zár kivésett fészkének a méretei, részben pedig a kilincs és a zárbetét középpontja közötti távolság alapján dönthetjük el.
A magyar szabvány alapján a méret általában 60 mm, ám léteznek ettől eltérő méretű zárak is. Ez a méret azért lényeges, mert így kevés módosítást kell az ajtón elvégezni. Ugyanilyen fontos, hogy a zártest homloklapjától mérve hová esik a kilincs , mert ez a vásárláskor lényeges a régi zár kilincs és kulcsnyílásának a távolsága , ezeknek a zárlaptól mért távolsága, továbbá a zártest szélessége , magassága és vastagsága . Ezekhez igazodva lehet kiválasztani a legideálisabb új zárat, típustól függően változó lehet.

A bejárati ajtókba való bevésőzárak retesze általában kétcsukású, csapdájuk pedig átfordítható, így jobbos és balos ajtókba egyaránt beszerelhetők. Ma már a hengerzár betétesek a biztonságosak, ezért zárcserénél ezek közül válasszunk. A bevésőzáraknak nem tartozéka a zárpajzs, ezt külön, a zárhoz igazodva kell kiválasztani! A pajzs nagyon fontos, mert a pajzs eltakarja a csavarokat és így a betörők nem tudnak hozzáférni sem a csavarokhoz,sem pedig a zárbetéthez.

Zárcsere non-stop

  1. Ha megkopott a zár és nem nyílik az ajtó?
  2. Vagy épp nem záródik?
  3. Elveszett a kulcsa vagy beletört?
  4. Zárat szeretne cserélni vagy épp rákényszerül mert betörtek otthonába?
zárcsere azonnal

Minden nap
0-24 elérhetőek
vagyunk.
Budapesten és
Pest megyében.