Zárnyitás kulcs nélkül

lakatos, non-stop lakatos

Zárnyitás - Kulcs nélkül

Zárnyitás másképp, ha nincs nálam a kulcs Zárnyitás kulcs nélkül – károkozás nélkül gyorsan, szakszerűen

A következő kis tudásmorzsánkban adunk egy pár tippet, hogyan lehet kinyitni az a becsapódott ajtót.

Azt hiszen nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy “már megint kizártam magam a lakásból”. A huzat általában nagy ellenségünk ilyen szempontból, mert mindig bevágja az orrunk előtt az ajtót. Ez inkább a gombos kilincsű ajtóknál esedékes, hiszen ott a sima becsukódásnál kell kieszközölnünk a bejutást.

A filmekben sokszor láthattuk már, hogy egy bankkártya segítségével könnyedén bejutottak az ajtón, ez a régi ajtóknál természetesen működött, de a mai szigetelt ajtóknál azért meggyűlhet a bajunk. Azért aki ki szeretné próbálni nyugodtan megteheti, csak ne egy használatban lévő kártyával, mert ha a mágnes csík megsérül, akkor annyi a kártyának. Ennél az esetnél természetesen még nem beszélhetünk zárnyitásról, hiszen az ajtó nem volt bezárva, csak becsapódott.

Egy olcsóbb lakatnak akár egy erősebb fémlap is kulcsul szolgálhat, a bicikliláncokon lévő zárakat pedig egy sörös dobozból kivágott darabbal is ki lehet nyitni. A becsapódott ajtónál még szóba jöhet egy üdítősüvegből kivágott műanyag darab is.

Zárnyitás kulcs nélkül

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

Lakatos, non-stop lakatos, zárszerviz

Zárnyitás Kulcs Nélkül

Vannak bizonyos finom nyitási módszerek is, de ezeket csak szakavatott emberek szokták használni, de a betörők nem ezeket használják, hanem inkább a hagyományos felfeszítős, beleadjuk minden erőnket módszereket alkalmazzák.

No de térjünk vissza a zárnyitásra.

Ugye mindenki emlékszik a régi emlékkönyvek lakatjára? Ezeket simán ki lehetett nyitni egy hajcsattal és egy jól irányzott csuklómozgással. Az egyszerű ajtóknál és egyéb hasonlóan primitív záraknál sincs ez másképp. Azért azt még megjegyezném, hogy ha kizártuk magunkat a lakásból és szeretnénk minél hamarabb bejutni otthonunkba, érdemes ezt egy szakemberre bízni, aki a zár tönkretétele nélkül is képes kinyitni az ajtónkat, így a zárnyitás után nincs szükség semmiféle javításra, vagy esetleg cserére, mert nagy vehemensségünkben eltörtük a zárat. Ha esetleg ilyen helyzetbe kerülne, amit természetesen senkinek nem kívánok, mindenképpen érdeklődjön körül, hogy milyen közelségbe milyen szolgáltatók és szakemberek vannak, akik a segítségére tudnak sietni.

Zárnyitás kulcs nélkül

+36-30-827-33-60 vagy +36-70-237-74-71 éjjel-nappal!

S.O.S Zárnyitás

Minden nap
0-24 elérhetőek
vagyunk.
Budapesten és
Pest megyében.